Quick Fix

Palvelut

Huollot

Yrityksemme päätoimialana on kotitalouksien PC-laitteistojen huollot, joita teemme kotikäynteinä. Huoltotöissä toimimme Jyväskylän ja Jyväskylän maalaiskunnan alueella, tarpeen vaatiessa kauempanakin. Tarvitseepa lasten pelikone tai vanhempien työkone huoltoa, niin soita meille ja tulemme lyhyellä varoitusajalla korjaamaan laitteistosi! Tarkempaa tietoa hinnoista saat meidän Hinnastostamme.

Kokoonpanot/asennukset

Teemme myös laitteistojen kokoonpanoja ja asennuksia. Mikäli sinulla on tarvetta esimerkiksi juuri sinua varten räätälöityyn kokoonpanoon tai haluat asentaa uusia osia vanhaan laitteistoosi, se onnistuu. Haluat esimerkiksi vaihtaa uuden kiintolevyn vanhan tilalle, mutta pelkäät, että tiedostosi häviävät. Me suoritamme kiintolevyn vaihdon ja asennukset, niin että vanhat tiedostosi ovat edelleen käytettävissä. Lisäksi kaikki muutkin koneen päivitykset - uusi dvd-asema, näytönohjain, verkkokortti, adsl-modeemi, yms.- onnistuvat. Ota meihin yhteyttä ja voimme räätälöidä juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopivan paketin.

Www-sivut

Suunnittelemme ja toteutamme www-sivuja yksityishenkilöille, seuroille, yhdistyksille ja pk-yrityksille sopimuksen mukaan. Rakennamme sivustot asiakkaiden toiveiden mukaan, lisäksi huolehdimme tarvittaessa osoitteiden rekisteröinneistä ja sivujen siirtämisestä palvelimelle. Voimme myös sopimuksen mukaan auttaa sivuston ylläpidossa ja tarjota tukea ongelmatilanteissa.

Ota meihin yhteyttä joko Palaute-sivun tai sähköpostin ([email protected]) avulla, niin suunnitellaan yhdessä Teille toiveidenne mukaiset sivut!

Copyright Quick Fix™ 2007

Etusivu Idea Palvelut Tuotteet Hinnasto Referenssit Palaute Yhteystiedot