Quick Fix

Idea

Yrityksen alkuperäinen liikeidea lähti liikkeelle vuoden 2000 tietämillä. Silloin suunnitelmana oli tehdä www-sivuja niitä tarvitseville. Yritystä ei kuitenkaan perustettu, mutta suunnitelma jäi muhimaan. Vuoden 2005 alussa lehdissä käytiin keskustelua atk-liikkeiden kalliista huoltohinnoista ja siitä, että kaikilla ei ole "naapurinpoikaa", joka voisi tarvittaessa tulla korjaamaan tietokonetta. Lehdissä mainittiin myös, että kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta viedä tietokonettaan liikkeeseen huollettavaksi.

Niinpä liikeidea lähti jälleen elämään ja, koska itseltäni löytyi alan kokemusta ja koulutusta, päätin perustaa yrityksen. Mukaan otin myös www-sivujen suunnittelun, sillä niiden kysyntä on ollut vain kasvamaan päin.

PC-laitteistoista on kokemusta kertynyt 15 vuoden ajalta ja www-sivujen suunnittelusta 7 vuotta. Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylän yliopistossa tietotekniikka. Ruuhka-aikoina apuna on työntekijöitä, joilla on sama pohja kuin minulla - käytännön kokemusta laitteistoista ja opiskelupaikka tietotekniikan laitoksella.

Tarkoitukseni onkin tarjota yksityishenkilöille heidän toiveidensa mukaista palvelua.Ongelmien ilmetessä voin tulla huoltamaan laitteistot kuntoon, voin tulla neuvomaan ohjelmistojen käytössä ja selvittämään niissä ilmeneviä ongelmia sekä auttamaan uusien osien kokoonpanossa.

Henri Koskenranta 25.2.2005

Copyright Quick Fix™ 2007

Etusivu Idea Palvelut Tuotteet Hinnasto Referenssit Palaute Yhteystiedot